miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioInstitutInici de curs: primeres sensacions

Inici de curs: primeres sensacions

Després de tenir la primera setmana de contacte amb el nou alumnat ja podem valorar el que ha suposat iniciar el curs amb nous usuaris de correu corporatiu: de primer d’ESO a 2n de batxillerat.

Com és habitual, des de moltes matèries s’inicia treballant amb documents compartits de google i a més es comparteix amb alumnes i famílies l’accés a cada vegada més documentació de les matèries, tant material de referència com també material creat pels propis alumnes.

En aquestes imatges veiem l’entorn de google drive amb treballs lliurats per alumnes de batxillerat i també galeries d’imatges creades per alumnes del batxillerat internacional. Aquesta manera de treballar situa els alumnes en un entorn digital molt potent i ajuda a millorar la qualitat dels treballs.

Hem valorat compartir amb vosaltres justament alguns comentaris al respecte enviats pels alumnes més petits des dels seus nous correus electrònics. És molt emocionant  veure que treballarem amb tantíssima gent interessada en aprendre:

  • Estic molt contenta d’anar al Broggi, és un institut molt xulo. gràcies per la benvinguda tan collidora. La meva primera setmana a l’institut, a la meva escola treballàvem per projectes i jo mai havia portat llibres, ni havia fet tantes assignatures i tenir tants professors diferents, és xulo però una mica estressant perquè ha vegades no m’enrrecordo de a on són les classes. Tots els professors han sigut molt amables, moltes gràcies per acollir-nos tan bé.
  • L’entrada a l’institut ha estat molt bé, hi havia gent que ja coneixia, però també molta que no. La gent és molt oberta, tant els companys com els professors, en general l’adaptació no ha estat gens complicada.
  • Tinc una gran impressio de l’institut moisès broggi, crec que acabaré el curs amb molts aprenentatges. De moment aquesta setmana a sigut emocionant, extranya i nova, hi ha hagut de tot moments tristos i feliços, però crec que ja m’he acostumat al centre, i ho seguiré fent cada vegada més.
  • Gràcies a tot el professorat per la benvinguda tan acollidora!. La meva entrada a l’institut a sigut molt bona! És com me’l esperava! Passar a entrar a l’institut a les 8:00 fa molt pal però ja me acostumat. les classes són molt guays menys la de francès perquè no entenc res però ja aprendré!
  • Aquesta setmana que he passat aquí a l’institut Broggi, m’ha agradat molt, la gent nova que he conegut és molt simpàtica, els professors estan fora bé… Les assignatures son molt interessants. M’agrada molt el Broggi.
  • Gracies per la benviguda, m’ha agradat entrar en un institut com aquest. Al principi estava nerviosa d’entrar al broggi però desprès ja em vaig acostumar,tinc moltes amigues que sempre estan amb mi i això m’alegra. Totes les matèries són molt interessants. Doncs tinc molta sort d’estar en un insti on aprens coses noves. Gracies per tot Moises Broggi.
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES