miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioActivitatsDiadesDiada de Sant Jordi

Diada de Sant Jordi

Avui és Sant Jordi, una diada important a casa nostra. Es tracta d’un dia per celebrar el goig de la literatura i de la cultura en general. Els llibres milloren la nostra vida i ens enriqueixen com a persones. Per tant, és fantàstic que a Catalunya tinguem una diada per incidir en aquest valor.

A l’institut Moisès Broggi ja fa força anys que celebrem la diada de Santa Georgina. Aprofitem l’avinentesa per posar l’accent en el feminisme com a eina de millora de la convivència i de la qualitat de la vida comunitària. Podeu consultar els diversos articles que hi ha a la web de l’escola sobre aquesta diada.

Al llarg del matí s’han celebrat els diferents actes de Lliurament de Premis Literaris. Val a dir que la participació de l’alumnat ha estat entusiasta i de molta qualitat. Els tres actes s’han preparat amb molta il·lusió i ben segur que serviran per compartir els talent literari del nostre alumnat.

També s’han fet “microtallers” diversos en el mateix espai-temps de les classes,  altres activitats coordinades per l’alumnat dels Batxillerats i a més accions culturals des de la Biblioteca de l’institut. Sempre és un goig constatar com el professorat s’ha preparat per oferir una programació especial a l’alumnat de l’ESO.

En nom de tot el professorat i el PAS, bona diada per tothom!

Aleix Clos Marí
director

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES