viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioInstitutCicles formatiusVisita de l'alumnat i professorat de Lió al febrer

Visita de l’alumnat i professorat de Lió al febrer

Els dies 11, 12 i 13 de febrer, l’Institut Moisès Broggi va rebre la visita d’alumnes i professorat del Institut de Formation en Santé du Centre Hospitalier Saint Joseph-Saint Luc de Lió (França).

Durant  tres dies van poder fer la visita a les instal·lacions dels centres de Respir Residencial per a persones grans i per a persones amb discapacitat intel·lectual al recinte Mundet. Durant tot el matí vam poder veure les instal·lacions i conèixer millor aquest programa que ofereix la Diputació de Barcelona dirigit als cuidadors de persones amb un cert grau de dependència .

Van ser tres dies d’intercanvis d’experiències i coneixements, tant per a l’alumnat com per al professorat, ja que ells ens van presentar la seva Ciutat, Lió, el seu centre i els seus estudis podent  veure les diferències entre els curriculums i les sortides laborals.

Els nostres alumnes van preparar  tallers i xerrades de les activitats i pràctiques que fem al centre.


I perquè també disfrutessin de la ciutat i donada la  nostra proximitat els vam deixar a la visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau.

Van ser tres dies intensos i molt interessants, on hi va haver un apropament i alhora una obertura al país veí que ha estat molt enriquidora, tant a nivell professional com cultural i personal.

La visita va finalitzar amb un esmorzar de germanor.

Desitgem que aquesta visita hagi estat l’inici de properes col·laboracions.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES