martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioInstitutCicles formatiusGraduació de Cicles Formatius

Graduació de Cicles Formatius

Avui, dia 22 de juny de 2021 es celebrarà al nostre Institut Moisès Broggi la novena graduació de la promoció de 2n TES i l’onzena promoció de CAI matí.

Aquest any no ha sigut un any tant de sorpreses com el 2020 sinó d’incerteses. Incerteses sobre l’evolució de la COVID-19, el desenvolupament de l’any escolar, plantejar i viure el dia a dia per si un nou confinament del grup bombolla succeïa. No ha estat un any gens fàcil ni per l’alumnat ni per l’equip docent, i no sabem ben bé si hem sortit més forts, però el que sí sabem és que els moments de crisi treuen el pitjor o el millor de les persones, i nosaltres tenim molt clar com hem escollit fer front a aquesta etapa.

Un any tan especial es mereix una graduació que arribi a l’alçada per poder acomiadar aquest curs escolar tan singular. Serà una cerimònia amb tots els protocols COVID-19 complets que començarà amb diversos discursos per part de l’equip directiu i de les tres tutores de cada classe corresponent. A part, també es deixarà un espai lliure entre discurs i discurs dirigit a les reflexions en públic voluntàries dels/de les alumnes. Com a intervenció especial hi haurà una actuació musical per part de l’ alumme Gerard Farrer Martí i la professora Marian Camps. A més a més, també existirà un photocall i un vídeo final per resumir aquesta etapa tan especial que desenes d’alumnes donen per acabada.

Per finalitzar, hi hauran sorpreses que encara hauran de mantenir el misteri…

Bon estiu a tothom!!

Sofía Gómez (alumna de 2n curs del CFGM TES)

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES