jueves, junio 13, 2024
spot_img
InicioActivitatsTres, dos, un …………Simulacre !

Tres, dos, un …………Simulacre !

Són les 11:42 del matí del divendres 17 de maig del 2019 i comença el simulacre al Broggi.

Els alumnes de primer de Tècnic en Emergències Sanitàries (TES), han rebut l’avís al Centre simulat de Coordinació: un incident de múltiples víctimes s’ha produït a l’hort de l’institut (zona c/St. Quintí – c/ Indústria).

Els equips d’intervenció formats pels alumnes de 2on de TES es mobilitzen i així comença l’activitat que també aquest any ha comptat amb la participació dels alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria (CAI). Ells han organitzat dos hospitals a les aules-taller amb els respectius serveis d’urgències. Allà, s’han anat rebent les víctimes traslladades des del lloc de l’incident. Aquestes estaven interpretades pels alumnes de 1er de TES caracteritzats.

Tanmateix, aquest curs els alumnes de 4art de l’ESO han estat els reporters de l’esdeveniment descrivint i fotografiant el que anava succeint.

Tota l’activitat ha comptat també amb la participació de la constant pluja que no ens ha deixat ni un moment, contribuint però a donar més realisme al simulacre.

En realitat ha estat una bona oportunitat per posar en pràctica els coneixements assolits durant el curs i per treballar colze a colze entre futurs professionals del món sanitari.

Donem les gràcies a tots els participants. Bona feina !!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES