domingo, mayo 26, 2024
spot_img
InicioActivitatsOrientació per als alumnes de 4t d'ESO

Orientació per als alumnes de 4t d’ESO

El passat dijous es va realitzar una xerrada orientativa, organitzada pel professorat del Departament de Sanitària, adreçada als alumnes de 4t d’ESO amb la finalitat de donar-los a conèixer els estudis de formació professional, especialment els graus mitjans que s’imparteixen a l’Institut (Cures Auxiliars d’Infermeria i Emergències Sanitàries) en un moment decisiu per a triar els estudis que faran després de finalitzar secundària.

 

A mès dels temes curriculars, com ara l’estructura de cada cicle, les matèries que s’imparteixen, les pràctiques als tallers d’infermeria o a les empreses, també es van exposar les competències professionals pròpies de cada un i el tipus d’activitats per les quals estaran capacitats. Se’ls va explicar quin és l’àmbit de treball, la cura de la salut de les persones, i les possibilitats que tenen de continuar estudiant un grau superior i, un cop acabat i si ho desitgen, continuar estudis universitaris.

La darrera part de la xerrada, a càrrec d’exalumnes que ja estan treballant i d’alumnes en pràctiques, pretenia transmetre la importància de fer uns estudis que agradin per arribar a ser uns bons professionals i la necessitat de formació continuada al llarg de la vida professional. Els alumnes de quart van poder consultar els seus dubtes als de cicles.

Més endavant, els alumnes d’ESO que estiguin interessats, podran assistir a una classe de cicles per viure l’experiència directament. 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES