viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioActivitatsEls alumnes de CAI visiten l'exposició Human Bodies

Els alumnes de CAI visiten l’exposició Human Bodies

Aquesta setmana hem anat a visitar l’exposició Human Bodies amb els alumnes de CAI de l’institut.

Aquesta exposició ens mostra l’anatomia humana d’una manera sorprenent. Els alumnes havien estudiat els òrgans del cos i el seu funcionament, però no havien tingut l’oportunitat de veure’ls en un cos real, en un cos humà.

 

Tota la pedagogia i la didàctica de la famosa sèrie de televisió “Érase una vez el cuerpo humano” s’uneixen a les més avançades tècniques de plastinació per recrear en 3D, i amb peces reals, el més profund del nostre organisme i ens permet conèixer què s’amaga sota la nostra pell.


S’hi mostren: la reproducció i desenvolupament humans, la digestió, el sistema nerviós, el cor i el sistema circulatori, etc., relacionant-ho des d’un punt de vista global per ajudar-nos a entendre la màquina més perfecta que tenim a l’abast, el nostre propi cos, i així poder prendre sàvies decisions sobre la nostra salut.

 

Els alumnes de CAI han sortit satisfets de l’experiència perquè han reforçat els conceptes teòrics de C4, el crèdit del cicle que estudia l’anatomia, fisiologia i patologies més freqüents del nostre organisme.

L’exposició ha estat prorrogada fins el dia 12 d’abril i es pot visitar a la cúpula del Centre Comercial Les Arenes, a plaça Espanya.

Molt recomanable!

Enllaç de la pàgina web: http://www.humanbodies.eu/ca/

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES