domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioActivitatsFantàstica sortida de tutoria dels cicles formatius de sanitària

Fantàstica sortida de tutoria dels cicles formatius de sanitària

El passat 30 d’octubre es va realitzar la sortida de tutoria de cicles formatius de sanitària: CAI (Cures Auxiliars d’Infermeria), TES (Tècnic d’Emergències Sanitàries) i ID (Imatge per al Diagnòstic).

Vam anar a Collserola seguint l’itinerari de la Font de la Budellera  amb la finalitat de conèixer-nos i potenciar la convivència i la cohesió del grup, durant el matí que vam passar plegats, així com poder-nos interrelacionar entre els alumnes dels diferents cicles de la família sanitària.

Vam fer una passejada de 5km durant la qual els alumnes van anar capturant imatges per participar a un concurs fotogràfic que reflectís la cohesió i les dinàmiques de grup de la sortida.

Després de caminar es van desenvolupar diferents activitats, com per exemple el joc del mocadorl’assassí, i fins i tot hi va haver espai per la meditació amb un expert en kundalini ioga.

L’experiència va ser molt positiva perquè vam canviar, durant un dia, l’àmbit sanitari per l’entorn de la natura i el resultat només podia ser satisfactori.

Us deixem amb algunes fotos que vam recollir, així com les fotos guanyadores del concurs, dels alumnes: Nora Estela Vera (CAI C), Jairo Rocamora (CAI C), Jan Rey (CAI A).

 

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES