sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioActivitatsEstada formativa de TES a Montesquiu

Estada formativa de TES a Montesquiu

El passat mes de febrer l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Emergències Sanitàries va dur a terme un projecte de innovació fora del nostre institut amb professorat del centre i amb experts del món de les emergències per completar la formació del nostre alumnat. Les activitats es van dur a terme a la casa de colònies Les Codines (Montesquiu, Osona).

L’experiència va consistir en tallers, coffee-breaks i simulacions d’assistència sanitària en un entorn rural lluny de la ciutat.
Per explicar de manera més precisa el que vàrem viure aquells dies tots plegats, vàrem demanar a l’alumne Jordà Escolà de 2n de TES que ens escrivís unes paraules de la seva experiència i aquest va ser el seu relat:
En aquest pdf podeu llegir programa de les jornades (pdf).
Des de la comissió responsable de l’organització de l’estada formativa de TES volem donar les gràcies a l’alumnat, al professorat, als col·laboradors, als experts que varen impartir la formació i, en especial, a l’empresa FALCK V.L., per la seva dedicació i experiència vital per aconseguir que l’estada fós un èxit.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES