miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCatalàPresentació "Pedres Passeres"

Presentació «Pedres Passeres»

Per començar el curs, al projecte Artístic i d’innovació de 1r d’ESO, hem fet una presentació. S’han explicat les idees bàsiques de la feina que farem i ens hem posat a treballar en grups de 5 persones.

Cada grup ha treballat sobre una de les paraules claus del projecte. Són unes paraules que representen les idees principals, sigui del que treballem al projecte, sigui del que ens pot ajudar per a què el curs vagi millor. Algunes les van dir els professors, altres les vam dir nosaltres perquè també són importants. Les paraules són: RETRAT, APRENENTATGE, IDENTITAT, ESPAI, ART, TERRITORI, ESFORÇ, PREGUNTAR, MAPES, EQUIVOCAR-SE, RITME DE TREBALL, CREATIVITAT, COL·LABORACIÓ, CONFIANÇA, LLENGUATGES…

¿Per què en diem “pedres passeres”, d’aquestes paraules? Perquè les pedres passeres són les que ens ajuden a creuar el riu. El riu representa el projecte i les pedres la manera de portar-lo a terme al llarg del curs.

Cada grup tenia una paraula per presentar. Havia de fer una metàfora visual d’aquella paraula. L’havia de presentar en una cartolina de color. Us adjuntem fotos dels cartells realitzats i de diferents moments de l’activitat.

Teníem un temps límit per preparar-nos la presentació, tres o quatre dies per pensar i presentar la paraula

Tots els grups van fer la seva presentació davant els seus companys, tot l’alumnat de 1r d’ESO. La presentació consistia en explicar per què consideraven la seva paraula important i per què havien triat aquells metàfora i no una altra.

Les presentacions van ser molt bones, van estar bastant bé, ningú tenia vergonya, però no tenien gaire en compte com repartir-se el que havien d’explicar. És a dir, sovint hi havia algú que ho deia tot i els altres es quedaven sense dir res.

En conclusió la presentació de les pedres passeres ha estat regular.

Pau, Chouruk i Gustav 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES