martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCatalàUn trimestre en moviment

Un trimestre en moviment

Durant aquest trimestre ha sigut molt important treballar exercicis de dinàmica de grup, en els quals, d’una manera lúdica hem assentat les bases per a assolir un bon procés de creació.

Durant aquest procés ha de predominar el respecte cap als companys, l’aportació d’idees i la participació de cada alumne/a.Vam partir d’unes activitats d’anàlisi musical de la pel·lícula els 400 cops. En aquestes activitats es van relacionar música i emoció. I vam percebre com la música ens predisposa a imaginar el final d’una escena.

El nostre primer exercici d’expressió corporal va ser precisament representar dos finals diferents d’una mateixa escena segons com variava la música.

Després  vam fer diverses sessions de moviment corporal.  Aquestes incloïen moltes activitats com: exercicis de confiança, “la Reina Mona” (en el que havíem de replicar les accions d’una altra persona instantàniament), les modificacions  que realitzàvem a “la Reina Mona. Aquestes modificacions podien ser: loop, maximització (al loop), minimització (al loop), return i pausa. I finalment, les paraules encadenades (en las que derivàvem moltes paraules d’una sola i els hi assignàvem una acció).

Aquestes activitats ens han servit per treballar el treball en equip i augmentar la nostra creativitat.

Hem tingut la sort de poder comptar amb la visita d’un grup musical que es deia Menhir.      Ens van ensenyar activitats per estar atents als sorolls del nostre entorn i a utilitzar l’aplicació de Garage Band per crear la nostra pròpia cançó, feta a partir de sorolls, amb objectes i fent servir la veu.

L’artista que ens guiarà durant el procés de creació és l’Anna Berenguer. Amb ella hem treballat 3 sessions, en les que hem fet unes activitats que ens han ajudat a confiar amb els companys, a expressar-nos amb el cos més espontàniament i a treballar en grup.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES