domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioESOProjecte de 2n d'ESOTaller d'harmonia de 2n d'ESO

Taller d’harmonia de 2n d’ESO

Continuem penjant més treballs del taller de composició musical de segon d’ESO. Durant aquest mes hem treballat el món de l’harmonia. En aquest article es poden escoltar algunes pràctiques de piano (virtual) a partir dels acords de DO, FA i SOL en la escala de DO major. Per molt limitats que fossin els exercicis, sempre hi ha alumnes que cerquen formes musicals agosarades per individualitzar les composicions. Hi ha exemples rellevants de construcció a partir de frases musicals increiblement senzilles.

Partitura corresponent a la primera composició que podeu escoltar en aquest article

Ens ha sorprès saber que compositors actuals com ara Philip Glass resulten atractius a alumnes d’aquestes edats. Crec que en general alumnes i professors estem força satisfets amb el treball fet i esperem que durant el segon trimestre es pugui treballar en grup per crear la banda sonora d’un documental sobre la ciutat de Barcelona (dins del projecte de 2n d’ESO i en col.laboració amb les altres matèries del projecte).

Us oferim una petita mostra d’aquest primers exercicis.
  • Creacions harmòniques:
[sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composici_1_clelia_2a.mp3″][sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composici_1_dani_duncan_2nb.mp3″][sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composici_1_sofia_i_laia_2b.mp3″][sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composici_1_xiahui_2b.mp3″]

[sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composicio_1_jairo_romain_2b.mp3″]
[sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composicio_1_karen_montse_2b.mp3″]
[sc_embed_player fileurl=»http://institutbroggi.org/wp-content/uploads/2013/12/composicio_1_sophie_andreapo_2a.mp3″]

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES