jueves, abril 25, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsDisseny de moda i convencionalismes tècnics

Disseny de moda i convencionalismes tècnics

El producte final d’aquest treball de la matèria de Disseny del batxilleat d’arts ha estat una il.lustració detallada de cos sencer d’un model humà. Aquest inclou convencionalismes tècnics per explicar al màxim els detalls.

Durant la nostra visita al DHUB (Museu del Disseny)  vam observar la variació ingent de tipologies relacionades amb el vestit. Fins i tot quan parlem del vestit en el context més funcional, quan s’han de donar resposta a problemes molt concrets que afecten als materials, colors i formes. 

Aquest treball intenta anar una mica més enllà del tema de la funcionalitat, de manera que podria relacionar-se també amb l’art contemporani, una tipologia de creacions en les que el més important no és la funcionalitat. 

Creiem que el treball de l’alumnat és excepcional i serà una base fantàstica per enfrontar-nos a problemes més complexos de disseny industrial.

Aquest i altres treballs els podreu veure a l’exposició d’arts plàstiques i disseny a la biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES