viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioBatxillerat d'artsArt i volumX Exposició de treballs de l’alumnat del Batxillerat d’Arts a la Biblioteca...

X Exposició de treballs de l’alumnat del Batxillerat d’Arts a la Biblioteca Caterina Albert

Ja podeu visitar la darrera mostra de treballs del batxillerat d’arts a la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert. Es podrà visitar durant tot el mes d’abril.

Aquesta exposició és possible gràcies a la col·laboració que hem desenvolupat durant aquests deu anys amb la Biblioteca, que ens deixa amablement la seva seu.

La mostra reuneix entre d’altres tots aquests projectes artístics:

DISSENY DE MODA. Treballs de disseny industrial creats a partir de diferents problemàtiques per solucionar vestuaris (Disseny).

PROJECTE DE FALSIFICACIÓ D’OBRES D’ART. Il·lustració de textos poètics a partir de l’estudi d’estils artístics històrics (Dibuix Artístic). Amb aquest article podreu saber més sobre l’inici del projecte.

TREALLS D’ANATOMIA I TÈCÇNIQUES SEQUES. Treballs realitzats a Dibuix Artístic II.

DISSENY D’ESTAMPATS. Treballs realitzats a partir de patrons geomètrics (Disseny).

DISSENY DE SOBRECOBERTES. Dissenys creats per convertir els treballs de recerca en projectes editorials (Disseny).

IL.LUSTRACIÓ DE PERSONATGES. Treball col.laboratiu entre l’alumnat de 1r i 2n de batxillerat. El treball de taca i trames de tinta xinesa, començat a 1r va ser interpretat cromàticament a 2n (Dibuix Artístic i tècniques).

IL.LUSTRACIÓ DIGITAL I INFOGRAFIA. Creació d’infografies a partir de material original per donar solució a problemàtiques relacionades amb la ciència i la tecnologia. Treballs de creació en 3D. (Disseny 2D i 3D).

IDENTITAT VISUAL. El treball principal de disseny gràfic d’aquest curs s’ha centrat en el món de la identitat visual o corporativa (Disseny).

És difícil de valorar la mostra només amb aquestes fotografies així que caldrà que vingueu a la biblioteca per gaudir de la creació en directe!

Us deixem també algunes imatges de l’alumnat de 2n que va fer el muntatge.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES