miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsArribem a l'equador del projecte Gravitacions de la Fundació Miró

Arribem a l’equador del projecte Gravitacions de la Fundació Miró

El projecte Gravitacions d’aquest curs comença a agafar forma. Us farem cinc cèntims del treball fet fins ara d’aquest projecte d’introducció de l’art contemporani dissenyat des de la Fundació Miró i gestionat des de la matèria de Dibuix Artístic.

Al mes de febrer vam fer la primera visita a la Fundació Miró d’aquest curs. Vam reunir tot el batxillerat d’arts per visitar l’exposició de Víctor Jaenada del cicle «Salt i Immersió», comissariada per l’artista Pere Llobera. Vam gaudir de la presència del propi Víctor que ens va comentar tots els aspectes tècnics i conceptuals de la seva obra. També vam visitar la mostra «El sentit de l’escultura».

De tornada al centre vam començar a treballar en grups plantejant les primeres idees. Aquestes ara s’estan realitzant amb diferents graus d’autonomia: treballar en grup amb aquesta edat suposa gestionar calendaris, propostes, interessos personals i també frustracions. Aviat tindrem els primers resultats i valorarem com continuar aquest cicle de treball.

L’alumnat ha plantejat treballs que obliguen a aprendre diferents tecnologies. La imatge superior mostra la creació d’un motlle per fer una mà. Els vídeos inferiors pertanyen a un projecte multimèdia que fins ara ha dedicat els sus esforsos a l’enregistrament de vídeo.

Aquesta darrera setmana ens han tornat a visitar el Jordi Clavero i el Serafín Álvarez. Hem fet una sessió de presentació del treball inacabat que tenim i hem aprofitat els seus comentaris per tal de polir detalls de cara a la finalització de les obres.

Seguirem treballant!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES