lunes, marzo 4, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsExposició del projecte Estrumetacles a la Biblioteca Camp de l'Arpa

Exposició del projecte Estrumetacles a la Biblioteca Camp de l’Arpa

Avui hem muntat amb l’alumnat de 3r d’ESO la primera mostra de maquetes arquitectòniques. Podreu visitar-la fins el dia 24 de juny. Amb la presentació final del projecte a l’aula (Tecnologia, Experimentals i Visual i Plàstica) gairebé arribem a final de curs.
Els diferents grups han fet un treball magnífic de comunicació en aquesta sessió.
S’ha explicat tot el procés de producció dels seus habitacles. El nostre sistema facilita l’aprenentatge de la geometria descriptiva d’una manera molt pràctica fent servir els dissenys dels propis alumnes per treballar vistes dièdriques, axonometries amb el software 3D SketchUp i també amb els estris tradicionals del dibuix tècnic.

Aquest últim projecte aplega principalment temes relacionats amb la geometria descriptiva i els processos de fabricació industrials.

També s’han treballat temes d’òptica, estructura muscular i il.lustració científica.
En aquest apartat s’estudia com les construccions també estan associades a significats particulars que completen la funció dels edificis, també que l’arquitectura comunica igual que ho fa qualsevol llenguatge.
Hem reforçat l’anglès amb diferents activitats ja que aquest curs hem estat acompanyats d’una professora especialista. Les presentacions i les cartel.les dels habitacles finals s’han fet parcialment en anglès.

El tall de les peces es va fer a l’Ateneu de Fabricació de les Corts amb una talladora làser. Aquesta entitat forma part de la xarxa d’ateneus de fabricació de Barcelona (FabLabs).

Algunes d’aquestes maquetes estaran exposades en la Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert durant les properes setmanes.

Aquestes imatges corresponen a les presentacions.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES