miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsAcabem el projecte d’habitacles de 3r d’ESO

Acabem el projecte d’habitacles de 3r d’ESO

Amb el projecte «habitacles» tanquem el cicle de projectes de 3r d’ESO Estrumetacles (Tecnologia, Experimentals i Visual i Plàstica).

L’alumnat ha fet una presentació parcialment en llengua anglesa en la que s’ha explicat tot el procés de producció de les seves construccions.

Aquest últim projecte aplega principalment temes relacionats amb la geometria descriptiva, el dibuix 3D assistit per ordinador i els processos de fabricació industrials.

També s’han treballat temes d’òptica, estructura muscular i il.lustració científica.

Vam explorar algunes referències arquitectòniques. Vam aprendre que les construccions també estan associades a significats particulars que completen la funció dels edificis  i que l’arquitectura comunica igual que ho fa qualsevol llenguatge.

Vam visitar l’Ateneu de Fabricació de Gràcia. Aquesta entitat forma part de la xarxa d’ateneus de fabricació de Barcelona (FabLabs) i és un col.laborador ideal pel que fa a la impressió làser dels nostres treballs digitals. Durant la visita ens van mostrar molts treballs de desenvolupament de biomaterials que duen a terme amb dissenyadors d’arreu del món.

Durant la sortida també vam fer unes il.lustracions d’elements localitzats pel carrer.

Un cop muntades les maquetes es van dissenyar una sèrie de cartel.les explicatives.

Esperem que aquestes maquetes siguin molt útils de cara a motivar els futurs alumnes de 3r d’ESO.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES