jueves, junio 13, 2024
spot_img
InicioDepartamentsCastellàPresentacions orals dels projectes artístics del 1rT

Presentacions orals dels projectes artístics del 1rT

Acabat el primer trimestre fem les presentacions orals dels projectes artístics de 1r, 2n i 3r d’ESO.

Una manera de potenciar l’expressió oral, el treball en grup i l’assoliment dels continguts treballats durant el 1r trimestre.

L’alumnat de 1r d’ESO sota el tema Qui sóc i com som, mostra davant una gran pantalla corbada amb tres projeccions simultànies un seguit d’activitats lligades al retrat a través del dibuix, fotografia o text (amb la conseqüent investigació personal i familiar). Aquestes activitats han estat guiades des de les àrees de Visual i Plàstica, Català i Socials.

 

 

 

 

A 2n d’ESO anem a la Sala d’actes, i per grups l’alumnat ens mostra en diferents formats el treball relatiu al projecte «El món dels objectes» en relació amb la maleta ExpressArt. Representació d’ obres de teatre, creació de pàgines web, presentacions audiovisuals…. Diferents maneres de presentar els continguts treballats a Castellà, Visual i Plàstica i Anglès.

 

 

I a 3r d’ESO des de l’aula Magna ens presenten el projecte ESTRUMETACLES. El projecte artístic més científico-tecnològic. Estructures aconseguides des de les àrees de  Naturals, Matemàtiques, Tecnologia i Visual i Plàstica. L’artista GEGO inspira les creacions de l’alumnat.

 

 

Una bona manera d’acabar el 1r trimestre !!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES