jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuPrimera sessió de projectes d'ESO

Primera sessió de projectes d’ESO

Ja hem fet les primeres sessions de projecte. Aquest primer contacte ens ha permès organitzar grups, marcar les directrius del curs, conèixer el nou alumnat (també el nou professorat) i finalment situar els objectius de cada projecte. Fem un resum en aquest article del que van donar de sí les sessions dels projectes de 1r, 2n i 3r d’ESO.

Projecte Qui sóc? Com ets? On som?.

La primera sessió va servir  de presentació del Projecte i de treball en grup. Vam desenvolupar la sessió tots junts a l’aula Magna. Els 60 alumnes de 1r. d’ESO i els tres professors del Projecte van reflexionar plegats sobre tot un seguit de paraules clau que els companys del curs passat van considerar fonamentals.

 

L’adolescència. Emoció i representació

Al projecte de 2n d’ESO, comencem treballant cinema, dansa i teatre a partir de la pel·lícula Les 400 coups (François Truffaut, 1959). A la primera sessió hem fet hipòtesis sobre l’argument i el protagonista, basant-nos en músiques, textos i imatges de la pel·lícula, que veurem en properes sessions.

 

Estrumetacles 

Al projecte de 3r d’ESO hem volgut començar un altre any visualitzat el documental que explica de manera brillant les relacions que hem establert entre les nostres tres matèries al projecte Estrumetacles (Experimentals, Tecnologia i Visual i Plàstica). També ens ha donat temps a fer una activitat en la que els propis alumnes han triat els grups als que estaran vinculats durant el primer trimestre. Ja tindrem temps més endavant per acabar de polir les dinàmiques de treball en grup a partir dels resultats del primer trimestre.

Evolucionem!!

Inici projecte de 4t d’ESO Evolucionem!!: Neanderthals i ICP. Eres geològiques i ammonites. Darwinisme i perfils geològics. Fòssils urbans i Big Bang. Cranis humans i Lepidodendron. Alumnat, ossos humans imolt més!!!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES