jueves, junio 13, 2024
spot_img
InicioActivitatsVI Exposició d’arts plàstiques d’alumnat de batxillerat

VI Exposició d’arts plàstiques d’alumnat de batxillerat

El passat dilluns 1 d’abril, vam inaugurar l’última mostra externa de treballs artístics dels nostres alumnes de batxillerat a la Biblioteca Caterina Albert.
Aquesta exposició és possible gràcies a la col·laboració de moltes entitats: Macba, A Bao A Qu i els projectes Cinema en curs i Fotografia en curs, MMS, de la Fundació Miró i finalment, gràcies a la Biblioteca Caterina Albert que ens cedeix l’espai d’exposició i l’auditori.
 
Hi va assistir molta gent, amics, pares i mares, professors i també una bona representació d’alumnes.
Com altres anys, l’acte va començar amb una explicació dels treballs exposats per part de l’alumnat a la sala d’actes. Com sempre, l’alumnat ha tingut un paper protagonista  a l’hora d’organitzar el muntatge.
Us mostrem alguns dels projectes presentats:
MIND /MATTER. Intercanvi artístic amb Chicago a partir de l’obra de Jaume Plensa. Realitzat a Dibuix Artístic. Podeu veure totes les obres en aquest enllaç.

RELACIONS ENTRE EL DIBUIX I LA FOTOGRAFIA AL SEGLE XXI.
Hem fet una pràctica molt interessant a la classe de Dibuix Artístic (2n de batxillerat).
Els nostres joves artistes han estudiat una sèrie d’autors de fotografia contemporània i han desenvolupat dos treballs que podeu veure ara.
PROJECTE AUTOGESTIONAT MMS. Creacions artístiques a partir d’una aproximació a les maneres de treballar de l’art contemporani.
Aquest projecte de Dibuix Artístic va començar fa 7 anys gràcies a la col.laboració amb la Fundació Miró i ara ja vola sol.

L’ART DEL COLLAGE. Hem dedicat algunes sessions al món del collage, una de les tècniques de creació fonamentals de segle XX.

 

ESPAIS BUITS. Fotografies d’espais buits naturals, urbans, interiors i exteriors realitzades en el marc del projecte Fotografia en curs de l’associació A Bao A Qu (1r curs de Cultura audiovisual).

 

CONSTRUIR UN RETRAT. Fotografies de retrat realitzades en el marc del projecte Fotografia en curs de l’Associació A Bao A Qu (1r curs de Cultura audiovisual).

PLANS DEL MÓN. Captures de plans filmats en el marc del projecte Cinema en curs de l’Associació A Bao A Qu (1r curs de Cultura audiovisual).

 

FEM UNA SELFIE. Fotografies al voltant de l’autoretrat contemporani (2n curs de Cultura audiovisual).

SOM BARROC. Retrats fotogràfics realitzats en grup des de l’apropiacionisme de la pintura barroca (2n curs de Cultura audiovisual).

ESCULPINT FRANSKENSTEIN. Escultures realitzades en el marc de col·laboració amb les Biblioteques del districte sobre l’obra Frankenstein de Mary Shelley (Volum).

ELS ELEMENTS DE LA NATURA. Creació escultòrica a partir d’un element natural. Les escultures són una interpretació de l’element natural mitjançant un procés de simplicació, abstracció i/o modificació (Volum).

Teniu tot el mes d’abril per visitar la mostra.

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES