jueves, julio 18, 2024
spot_img
InicioActivitatsOmbres xineses

Ombres xineses

Enguany, l’ alumnat de 3r d’ ESO ha preparat un espectacle d’ ombres xineses durant les classes de socials i de català i amb la col.laboració de Casa Àsia.

Primer es van haver de documentar molt sobre les tradicions, cultura, geografia, història i literatura d’ aquest país. Un cop amarats de Xina, va començar la part més creativa: per grups es van inventar una història situada i ambientada en aquest país. A partir d’ aquí van escriure el guió teatral; van construir els titelles; van preparar un power point amb els títols de cada conte i amb les imatges que havien d’ aparèixer com a fons en les diferents escenes de cada conte i van preparar una presentació.

L’ espectacle, finalment, es va representar en el nostre teatre. Vam tenir molts espectadors, alumnes de diferents escoles de primària, i, fins i tot, un grup d’alumnes xinesos que estaven de visita a la nostra ciutat.

Ha estat una experiència molt interessant i enriquidora i a partir de la qual hem pogut treballar molts continguts de les àrees implicades però d’ una forma molt diferent i més motivadora.

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES