miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioActivitatsDiada de Santa Georgina

Diada de Santa Georgina

El divendres 21 d’abril celebrem a l’institut la diada de Santa Georgina. Aquestes activitats se celebren al Broggi des del 2015, amb la intenció de sumar a la festa cultural del Sant Jordi la perspectiva de gènere, la coeducació, el feminisme, etc.

Aquest any, estructurem la jornada en una franja inicial de dues hores dedicada a un conjunt de tallers conduits per persones expertes de diferents organitzacions, coordinades per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (http://www.violenciadegenere.org/), amb la qual fa temps que col·laborem. L’alumnat de 1r i 3r d’ESO realitza els tallers de 8 a 10h; i l’alumnat de 2n i 4rt d’ESO, de 10:25 a 12:25h. Els tallers versen sobre l’educació sexoafectiva, la prevenció de violències masclistes i les diversitats sexuals. 

Després, ocupem una segona franja de dues hores, de 12:35 a 14:35h, amb la cerimònia de lliurament dels premis de Creació literària, Fotografia matemàtica i Joc Net al Pati. Aquest any, la cerimònia està conduïda i amenitzada musicalment per alumnes.Els premis de Creació literària han sorgit a partir d’un taller de creació que l’alumnat va fer el passat mes de març, en el qual havia d’escriure un text literari a partir d’un estímul visual (un quadre o un fotograma d’una pel·lícula) o escrit (l’inici d’una novel·la). Us adjuntem la imatge dels estímuls utilitzats.

També aquest fantàstic cartell ha estat realitzat per l’alumna Olívia S. per celebrar la nostra particular aproximació a la diada de Sant Jordi.

Bona diada de Santa Georgina!!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES