jueves, mayo 30, 2024
spot_img

Assistem a la fira Healthio 2018

Els alumnes de CAI matí i TES vam assistir els dies 16 i 18 d’octubre a HEALTHIO 2018, a la  Fira de Barcelona, en la seva 2ª edició. Es presenta no tant como un congrés convencional sino como una experiència per a provar els últims avanços en el sector de la industria de la salut. 

Tot un desplegament de solucions i productes innovadors per a contribuir a l’avanç dels sistemes sanitaris, dividit en quatre àrees per a descobrir les últimes innovacions en el sector: el futur de la sanitat, les innovacions mèdiques, el consumer health living lab i finalment les operacions en viu.

Vam poder descobrir una fira plena d’estands i ÀGORES, on vam gaudir de xerrades sobre diversos temes: aplicacions de mòbil que han creat a l’Hospital de Sant Pau per millorar l’accés a la sanitat, millores tecnològiques del pacient a la UCI, el pacient diabètic, missions de salut mental de Metges sense Fronteres, entre d’altres.

Destacables són els estands sobre els avenços en la unitat d’ hospitalització pediàtrica sense dolor de l’Hospital de Sant Joan de Déu,  el servei de neonatologia avançada de l’Hospital Vall d’Hebron, dispositius a les escoles amb adrenalina precarregada, simuladors en 3D sobre anatomia humana, la consulta del futur a Sanitas. Tot un gran enginy de DOMÒTICA al món sanitari!

I com no, estands de SIMULACIÓ amb temes tan interessants com parts imminents, anatomia humana en 3D, cirurgia fetal, RCP, etc…

Sens dubte el futur de la sanitat a la docència, a la investigació, a hospitalització, a cirurgia i a casa!! Una experiència que tant professorat com alumnes hem valorat molt positivament.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES