miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioUncategorizedComiat del departament de sanitària

Comiat del departament de sanitària

El setembre del 2010 van començar els cicles formatius de sanitat a l’institut Moisès Broggi, en aquell moment encara Sant Josep de Calassanç. Catorze cursos de dedicació a la formació de professionals en l’àmbit sanitari que ara tanquem. 

En nom dels companys i companyes del departament de Sanitària volem agrair-vos, de tot cor, el suport a tots els que vau creure en el projecte des del principi, la dedicació i la implicació de tot el professorat que ha passat per les aules i tallerss,el suport i la companyonia de la resta de professorat i personal del centre, la col·laboració de les empreses de pràctiques i dels professionals que, sovint de manera desinteressada, han contribuït a l’assoliment de la competència professional dels alumnes i la confiança que han dipositat en nosaltres els alumnes i les famílies.

Per cloure aquesta enriquidora etapa es va realitzar un acte de comiat al saló d’actes de l’institut

La contribució de tots i totes ha estat imprescindible i inestimable per a la consecució del projecte. Hem format més 1600 alumnes de cures auxiliars d’infermeria, al voltant de 1000  tècnics en emergències sanitàries i gairebé 800 alumnes tècnics superiors en imatge per al diagnòstic i medicina nuclear.

Acabem una llarga etapa amb la satisfacció de la feina ben feta i la il·lusió per començar de nou. El dol pel tancament el compensa el nou horitzó que afrontem: el projecte de l’institut d’FP sanitària Vall d’Hebron en el que ens fusionem amb els instituts Flos i Calcat, La Guineueta i Vall d’Hebron. Un futur engrescador en el que aboquem tota la força i el compromís que sempre hem tingut i en el que continuarem  formant generacions de professionals sanitaris amb la mateixa il·lusió, compromís i professionalitat que ho hem fet fins ara. 

Ha estat un honor i un privilegi desenvolupar el projecte de sanitària en un centre amb el nom de l’il·lustre metge Moisès Broggi el qual va acceptar donar el seu nom a l’institut el juny del 2011 en una cerimònia a la que va assistir personalment, malgrat l’avançada edat, en la que va fer gal·la de la seva saviesa i humanitat i que va cloure amb aquestes paraules que han estat la nostra guia tots aquests anys:

«El bon mestre és aquell que a més d’ensenyar la ciència o la tècnica que li pertoca, es comunica amb els seus deixebles i els ensenya a pensar, contribuint així a formar a les persones que el dia de demà han de portar el nostre destí» 

Ben segur que continuarem treballant amb la mateixa intensitat però en un nou escenari. Moltíssimes gràcies per tot, a tots i totes! 

Ens trobareu al nou institut d’FP Sanitària Vall d’Hebron. 

Fins a sempre! Seguirem formant professionals amb una nova il·lusió!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES