martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioUncategorizedComencen els nous projectes del 3r trimestre

Comencen els nous projectes del 3r trimestre

El passat 20 d’abril vam iniciar els projectes del 3r trimestre. Un projecte interdisciplinar per a cada curs de 1r a 3r d’ESO que durarà fins a final de curs. Propostes des de les diferents matèries, temporització, seguiment a l’alumnat per part de cada equip docent amb video-tutories per grupets de 6 alumnes.

Us mostrem algunes propostes dels diferents projectes:

1r ESO: Diari d’un confinament: creació d’un conte il·lustrat.

L’alumnat haurà de crear un conte, inventar un personatge que viu un confinament, amb qui viu? té mascota? germans? com és?… Al personatge li aniran passant coses, potser inventa un recepta de cuina? o potser crea una gimcana al passadís?

En aquesta creació l’alumnat parteix de referents artístics per la confecció del conte en format paper, la creació del personatge i les propostes que fan les diferents matèries…

 

 

2n ESO: Diari d’un confinament

En aquest projecte hi ha una doble proposta la creació d’un Diari personal en format paper i la creació audiovisual del Diari. En aquest cas hem incorporat a la proposta els projectes que teníem en marxa de Teatre, Cinema i Dansa amb l’acompanyament de Cinema en curs, Teatre jove amb la Sala Beckett i En Residència amb el grup de Dansa.

Tot un repte, amb moltes ganes de veure les creacions.

 

 

3r d’ESO: Què és una pandèmia? creació d’un reportatge periodístic

En aquesta ocasió l’alumne es converteix en periodista, haurà de crear un blog on es recullliran diferents articles al voltant de les diferents investigacions que li proposem.  Saber més sobre el què una pandèmia i específicament sobre el COVID-19. Contrastar informació, redactar amb estil periodístic…

 

 

 

Amb moltes ganes de veure les primeres creacions dels tres projectes!!!!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES