domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioUncategorizedCelebrem Santa Georgina 2022

Celebrem Santa Georgina 2022

Ahir divendres vam celebrar a l’institut la diada de Santa Georgina. Aquestes activitats se celebren al Broggi des del 2015, amb la intenció de sumar a la festa cultural del Sant Jordi la perspectiva de gènere, la coeducació, el feminisme, etc. En definitiva, per consolidar el respecte, la igualtat i la curiositat entre el nostre alumnat i professorat.

De 8h a 10h es van desenvolupar un conjunt de tallers conduits per persones expertes de diferents organitzacions, coordinades per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (http://www.violenciadegenere.org/) amb la qual fa temps que col·laborem (els talleristes es mostren a la primera foto).

  • A 1er i 2n d’ESO versen sobre l’educació sexoafectiva  (cos i sexualitat a primer d’ESO i intel·ligència sexual a 2n d’ESO).
  • A 3er d’ESO  sobre prevenció de violències masclistes.
  • A 4t d’ESO sobre diversitats sexual. 

De 10h25 a 12h25 es van fer diferents activitats de caire literari i artístic:

  • 1r ESO Il·lustració de textos literaris (amb l’alumnat de 2n Batxillerat Artístic).
  • 2n ESO Taller de Màscares (amb l’alumnat de 1r Batxillerat Artístic)
  • 3r ESO Lectura de textos Non-Stop.
  • 4t ESO Oracle poètic, Paraulògic i Taller de personatges.

Finalment de 12h35 a 13h35 es van fer actes de lliurament i lectura de premis literaris i artístics.

Esperem que l’alumnat hagi gaudit d’aquesta jornada i que representi un impuls en la seva formació integral, tant en el sentit de millorar la seva visió del món i en aprofundir en la riquesa i el respecte de la diversitat que conté, com en col·laborar amb companyes i companys a l’hora de compartir obres literàries i artístiques.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES