domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioBatxillerat d'artsArt i volumHemisferi dret: càpsula Miralda

Hemisferi dret: càpsula Miralda

Amb l’objectiu d’apropar a l’alumnat, de 1r de Batxillerat Artístic, al món de l’art contemporani, treballem la proposta del MACBA anomenada l’Hemisferi Dret. En aquesta ocasió la càpsula és sobre l’obra d’ Antoni Miralda, actualment exposada al museu.

Conceptes com RITUAL, PERFORMANCE, HAPPENING sorprenen a alguns dels nostres alumnes.

Primer, a classe vam realizar l’activitat facilitada pel museu que consisteix en seguir una projecció audiovisual amb una veu en off que va donant indicacions sobre el que cal fer. Aquest vídeo va generar molta expectació.

 

Juntament amb el vídeo també teníem apunt un material físic: aigua, gots, guants blancs, panses, i uns fulls de colors amb unes pautes.

Vam seguir amb l’activitat repartint els materials i seguint les instruccions. L’alumnat sorprès però guadino de l’experiència proposada.

 

Un cop acabada l’activitat, pluja d’idees per debatre com seguir l’activitat al MACBA. El grup va decidir fer una acció conjunta en relació amb l’obra de l’artista Antoni Miralda i en relació amb el concepte de RITUAL i PERFORMANCE.

Per tant aquest treball va ser un punt de partida a l’aula per després concloure amb visitar el museu d’una altra manera.

Passats dos dies vam anar al MACBA, i vam fer una visita per les obres d’Antoni Miranda i en diferents moments vam realitzar la nostra acció. L’endevineu??

 

 

Una experiència molt interessant i un gran debat posterior a l’aula!

 

 

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES