martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioInstitutInstal.lacionsMillores al centre de cara al començament de curs

Millores al centre de cara al començament de curs

Durant l’estiu, un any més, s’ha aprofitat per fer millores als diferents espais. Us farem un resum de les més destacades coonsisteix en la reforma integral de totes les finestres del centre. Aquest projecte ha durat 4 anys i va ser desenvolupat per l’equip d’arquitectes Biohabita i també de l’alumnat de disseny del batxillerat d’arts.

En aquest enllaç trobareu informació sobre el procés de recerca dels arquitectes.

La reforma ha afectat a la renovació dels finestrals del gimnàs.

També s’ha començat la renovació dels laboratoris de biologia.

L’ajuntament ha culminat el procés de pacificació del carrer Sant Quintí amb el mobiliari que podeu veure a les imatges.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES