jueves, julio 18, 2024
spot_img
InicioInstitutInici de les pràctiques del Màster de Formació de Professorat

Inici de les pràctiques del Màster de Formació de Professorat

El dilluns 15 vam donar la benvinguda a l’Institut Moisès Broggi a l’alumnat que inicia les pràctiques del Màster de Formació de Professorat. Ja feia un mes que havien començat també dues alumnes provinents de la UNIR i de la UDIMA, però com a centre formador, dilluns van arribar 12 alumnes més, comptant aquest curs amb uns 14 alumnes provinents de la UB, UPF, UOC-UPF, UdG i UIC.
Sempre és emocionant l’interès que es desperta també des del professorat del Broggi, incorporant-se com a nous mentors un total de cinc en especialitats que durant anys no s’ofertaven com són francès, tecnologia o història. 


Les especialitats que també s’oferten enguany són: Llengua Catalana i Llengua Castellana, Sanitat, Dibuix, Biologia. Durant aquesta primera fase, l’alumnat farà tasques d’observació de la dinàmica de les classes i de coneixença de funcionament de l’Institut. 
De ben segur, l’experiència serà enriquidora a tres bandes: per l’alumnat del Broggi i per als mentors i les mentores; a més del professorat Master en pràctiques. 

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES