martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioESOProjectes de 4t d'ESOEstrena de L'ABISME DE TOT I RES / EL ABISMO DEL TODO Y...

Estrena de L’ABISME DE TOT I RES / EL ABISMO DEL TODO Y NADA al Mercat de les Flors

El 23 de maig l’alumnat de la matèria d’Arts escèniques i dansa de 4t d’ESO va estrenar la seva peça L’abisme de tot i res a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors. Van assistir les famílies, docents de l’institut i amics.

El divendres 24 l’alumnat va fer un altre passi per a la resta de companys de 4t, d’aquesta manera es va mostrar tota la feina feta al llarg del curs.

Aquesta matèria s’ha portat a terme en el context del programa En Residència, amb la companyia de dansa UNAIUNA, amb col·laboració del Mercat de les Flors.

Aquest projecte es va fer en col.laboració amb la companyia UNAIUNA en el marc del projecte En Residència al Mercat de les Flors.

Peça de dansa creada conjuntament amb el grup d’arts escèniques de 4t d’ESO de l’institut Moisès Broggi, sobre el perill i la seguretat. Una càpsula coreogràfica que parteix de les vivències i els punts de vista de l’alumnat sobre aquest dos conceptes, on sobretot s’utilitza el cos com a canal de representació. Ha estat una creació conjunta amb la companyia UNAIUNA on tot l’alumnat ha participat d’una manera molt activa en el procés de creació i en la presa de decisions.

L’abisme de tot i res / El abismo del todo y nada presenta el perill, en la vessant més universal però, sobretot, en les vivències dels i les adolescents participants. «Moltes vegades no sentim comprensió per part de la societat i hem volgut abordar-ho. Però no només hi ha el perill: transitarem espais, emocions, cossos, possibilitats… Serà possible arribar al seu oposat, la seguretat?».

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES