lunes, marzo 4, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratPresentacions dels treballs de recerca de batxillerat

Presentacions dels treballs de recerca de batxillerat

Un any més hem avançat la presentació dels treballs de recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat artístic, científic-tecnològic i humanístic-social. Es tracta d’acabar l’any i deixar els caps preparats per encarar la segona meitat del curs sense aquest pes. S’han presentat 71 treballs centrats en temàtiques molt diverses. Aquest gran volum de treballs ha suposat un gran esforç de dedicació a la recerca per part de l’alumnat i del professorat. 

El treball de recerca és una oportunitat per l’alumnat de dur a terme una activitat d’investigació sobre un tema d’interès personal en un format semblant al que es trobaran a la universitat o en altres àmbits laborals o professionals. 

Els van iniciar el segon semestre de 1r de Batxillerat i durant deu mesos, amb l’acompanyament d’un tutor o tutora, han anat desenvolupant totes les etapes del que suposa una investigació: elecció del tema a investigar, plantejament d’hipòtesis o objectius inicials, planificació de la recerca, cerca i processament d’informació, síntesi dels resultats de la investigació i elaboració de conclusions.

Com sempre cada treball s’ha presentat davant d’un tribunal format per tres professors i com a públic la resta d’alumnat de batxillerat.

Enhorabona a totes i tots!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES