martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioInstitutBatxilleratSortida a Sant Cugat amb els alumnes de 1r de Batxillerat

Sortida a Sant Cugat amb els alumnes de 1r de Batxillerat

Els alumnes de 1r de batxillerat van reunir-se amb el professorat a la parada de metro Mundet (línia verda) a les 8:15 del matí. El professorat que va assistir aquesta sortida va ser la professora de matemàtiques i coordinadora de batxillerat: la Gràcia Moncho, l’estimat director Aleix Clos, el professor d’educació física Jaume Pont, la Montserrat Planella, professora del batxillerat artístic, i tots els tutors de l’alumnat: l’Eric Ibañez, en Jaume Silvestre, l’Àngel, la Fina Utrillas i en Mel Villalbí.

I

Aquesta sortida estava programada perquè els alumnes de 1r de batxillerat és relacionessin, ja que tots venen de llocs molt diversos.

Vam començar a caminar cap a les 8:30 del matí, seguidament vam anar per un camí de sorra que feia pujada. No se’ns va fer gaire pesat caminar tants quilòmetres perquè anàvem tots xerrant dels nostres interessos. Vam parar a esmorzar cap a mig matí i vam seguir amb la ruta per un camí estret amb petits desnivells; vam parar al pi d’en Xandri a fer unes fotografies de grup ben divertides. Vam seguir caminant uns 10 minuts més aproximadament fins a arribar al mercat de sant Cugat. Després de deixar-nos una estona lliure perquè veiéssim el poble, vam anar en direcció als ferrocarrils i vam tornar tots en grups de 10 cap a casa, ja que vam tenir un altercat amb els bitllets. L’organització va ser excel·lent!.

Iria Ulloa, Carla Monrós, Uma Valls (Batxillerat humanístic / social)

Dijous 10 d’octubre del 2019.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES