sábado, mayo 25, 2024
spot_img
Inicio3a edició de la Diada de Santa Georgina al Broggi

3a edició de la Diada de Santa Georgina al Broggi

Hem tornat a celebrar el Sant Jordi a l’institut amb una mirada feminista, seguint la línia de treball dels dos últims cursos. Hem fet moltes activitats: Lliuraments de premis científics, artístics i literaris per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat; Taller d’entitats que han vingut per aportar a l’alumnat diferents aspectes de la perspectiva de gènere i l’esport especial i Tallers organitzats per l’alumnat dels Batxillerats i Cicles formatius Sanitaris per als seus companys més petits.

Fent una llista ràpida, ha vingut a veure’ns gent de les associacions Trama, Gogara, GrediDona, Enruta’t, Cúrcuma i Aliats del feminisme; les fundacions Vicki Bernadet i Johan Cruyff i el Punt JIP de l’Ajuntament de Barcelona.

D’entre els tallers organitzats per l’alumnat de batxillerats i cicles, podem destacar propostes com ara: higiene bucal i rentat de mans, circuit de primers auxilis, manualitats-flors premsades, zumba, teatre, defensa personal, cuina creativa, maquillatge, cinefòrum, etc.

Tots van participar amb entusiasme.

Cal destacar també la col·laboració de la Plataforma Contra les Violències de Gènere, amb el seu programa Trenquem el Silenci, i de l’Associació de Famílies d’Alumnat que han col·laborat tant a nivell organitzatiu com econòmic.

Us farem un resum dels premis literaris, artístics i científics.

Premis literaris

Premis artístics

ESO: Vera Sánchez (Retrat), Sofia Niubó (Il.lustració) i Keila González (Retrat).

Batxillerat: Alba Panyella (Retrat), Miquel Sierra (Retrat), Júlia Rovira (llibreta d’artista), Blanca de la Cruz (Il.lustració) i Andrea Torres (Il.lustració).

Premis de fotografia matemàtica

Marina Puig («Parells») de 1r d’ESO i Laia Moreno («Fulles tallades») de 3r d’ESO

Sandra Rius («Finestra oberta, simetria incomplerta») de Batxillerat i Ester Martínez («Convexitat i concavitat en funció de π»), professorat.

Premis Math Challenge

Alumnat: Albert Costa (3r ESO). Professorat: Núria Beltran

Premis científics

Us deixem algunes imatges de la jornada.

Cartell realitzat per l’alumna Blanca de la Cruz (2n de batx. artístic)

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES