viernes, junio 14, 2024
spot_img
InicioBatxilleratBatxillerat InternacionalPresentació oficial del Batxillerat Internacional

Presentació oficial del Batxillerat Internacional

El 28 de novembre es va fer la presentació del primer curs del batxillerat internacional a l’institut Moisès Broggi.

En l’acte de presentació van participar la Sra. Mercè Massa (Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona), el Sr. Miquel Essomba (Comissionat d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de BCN), altres responsables de l’administració implicats en aquest procés de transformació, professorat, famílies i alumnat del batxillerat internacional.

Amb la implantació d’aquest batxillerat es tanca un procés de transformació del centre que ha estat molt intens i que està tenint uns resultats positius.


Fa sis anys estàvem intentant recuperar un centre que tenia molt poca acceptació en l’entorn i necessitava reorientar el seu projecte educatiu. La implicació de les administracions i del professorat del centre va fer possible portar a bon port aquesta transformació de l’institut.

Han estat uns cursos que s’han desenvolupat a un ritme frenètic. Al llarg d’aquest temps el centre ha anat millorant la seva oferta educativa i alhora revisant la metodologia d’aula per respondre millor a les necessitats de l’alumnat i de l’entorn. Etapes destacables d’aquest procés són: la incorporació de cicles formatius de la família sanitària; el treball per projectes en l’ESO, implicant-se en el projecte Magnet –en col·laboració amb la Fundació Bofill i el Macba- i en el Global Scholars –amb la Fundació Bloomberg Philanthropies-; la incorporació del batxillerat artístic; la participació en el Projecte de Qualitat i Millora Continua; i per l’últim, l’autorització per a impartir el Programa Diploma del Batxillerat Internacional.

Que l’institut Moisès Broggi sigui l’únic centre públic de Barcelona autoritzat a impartir aquest batxillerat és un honor per a tot el professorat que ha estat implicat en la transformació del centre.


Ara tenim al davant el repte de la consolidació. Esperem saber donar resposta a les demandes del nostre alumnat. 

Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES