martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioInstitutNou ajut de l’ajuntament per al desenvolupament dels projectes artístics i d’innovació...

Nou ajut de l’ajuntament per al desenvolupament dels projectes artístics i d’innovació i per a la formació del professorat

Aquest curs 2018-19 l’institut ha tornat a gaudir d’un important ajut econòmic de l’Ajuntament de Barcelona per tal de donar suport als diferents projectes Artístics i d’Innovació que es desenvolupen a l’ESO i al batxillerat Artístic, així com per a la formació interna de professorat.

Aquest ajut ens permet fer aportacions i col·laborar amb entitats i artistes que intervenen ens els projectes artístics d’innovació de la ESO i el Batxillerat. D’altra banda, també ha estat útil per continuar la col·laboració amb l’Institut Innova (Institut per a la innovació organitzativa i social) i altres persones del món de l’educació en el marc de la formació permanent interna del professorat.

 

 

Celebrem que l’ajuntament mantingui aquesta línia de suport a l’educació de la ciutat i esperem que durant el 2019 podem continuar gaudint d’aquest ajut que ens permet reforçar la qualitat de la nostra oferta educativa.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES