martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioInstitutMillores d'estiu 2019

Millores d’estiu 2019

Durant l’estiu hem tornat a aprofitar per millorar tot el que hem pogut. Ja és tradició a la casa i, si analitzem els increments acumulats dels últims anys, realment podem dir que tenim un centre totalment nou (comparant amb el Broggi del 2012).

Us fem un resum de les intervencions més destacades.

Ampliació aula de cavallets. Tot i que a les fotos no ho sembla ara tindrem un espai molt més flexible i regular (s’han guanyat 22 metres quadrats i ara l’espai té una base quadrada dividida en dos rectangles comunitats amb aquestes obertures que veieu). També s’ha canviat el sistema d’enllumenat. Només falta col.locar les noves taules i els cavallets.

S’ha pintat de blanc l’aula multiusos. S’han ampliat i baixat els llums i també s’han instal:lat unes cortines. Estem pendents de rebre 36 taules de treball cooperatiu noves.

S’ha canviat el sòcol del gimnàs per un sòcol de fusta i s’han reposat rajoles que havien caigut al vestuari de nois

S’han plantat tres arbres al pati, una alzina un lledoner i un ginko. En aquest article teniu més informació. Els escocells son un cercle, una el·lipse i una secció de paràbola de la mateixa superfície.
S’ha instal:lat una aixeta i una mànega al magatzem del pati per poder regar els arbres. Mireu aquest article extens sobre el tema.
Hen adquirit 17 nous ordinadors per l’aula Info ID 2, s’han millorat els de Info ID 1 i s’han canviat 2 ordinadors al departament de sanitària.
S’ha posat parquet a l’aula 9.
S’han repassat i pintat les parets de l’aula 8 i l’aula 2.
S’ha col·locat un embornal pati de l’hort.
S’han instal·lat estanteries noves al departament de català.
També s’han canviat les pissarres de les aules 8, 9 i 17.
Per acabar, també us presentem aquesta escultura creada pel nostre professor de tecnologia, l’Àngel Vidal. Quin crack!

Quines ganes de començar a fer servir tot això!
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES