viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsLa Cira Pujol guanya un dels premis Baldiri Reixac

La Cira Pujol guanya un dels premis Baldiri Reixac

No volem marxar de vacances sense felicitar la nostra ja exalumna Cira Pujol. Ens complau comunicar-vos que va obtenir un dels Premis Baldiri Reixac pel seu treball de recerca: Dissenyar en el món real, treball tutoritzat per Fanny Figueras.

“Dissenyar en el món real” és un treball que recull tot un projecte de disseny realitzat per a un client real. Reflexa l’actitud de superació en un projecte que he realitzat partint desde zero, pel meu compte i sense cap mena d’estudis previs. Aquest treball se separa en dos apartats. Per una banda, el marc teòric, una recerca d’informació relacionada amb l’àmbit del disseny, així com la seva història, les seves aplicacions i el seu procés de creació. Per altra banda, el cos del treball, en el qual aplicant la informació obtinguda, he pogut dur a terme un projecte de disseny i he aconseguit que sigui adquirit pel meu client. Es tracta d’un treball de recerca el qual m’ha resultat molt enriquidor i que recull tot un seguit de valors entre d’altres, l’esforç, la superació i l’aprenentatge.»


La més sincera enhorabona!!!

El premi consteix en el lliurament d’un diploma i 900 euros per comprar a les botigues Abacus.
La Cira ha estat una de les millors alumnes del batxillerat artístic i ha destacat en el camp del disseny. L’últim treball realitzat en col.laboració amb les alumnes Laia Vallespi i Alba Montfort consisteix en la reforma d’un espai de l’insititut.


ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES