miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioESOProjecte de 3r d'ESOInstal.lacions artístiques de 3r ESO

Instal.lacions artístiques de 3r ESO

Abans d’entrar plenament en l’activitat principal del projecte Estrumetacles de 3r d’ESO: la creació d’una cèl·lula automatitzada, l’alumnat ha acabat aquest treball de creació artística.

Aquest trimestre a Visual i Plàstica hem treballat el món de la il·lustració científica però des d’una òptica força artística: cada alumne ha dissenyat una instal·lació artística complexa. Cada alumne ha imaginat la seva idea en una sala d’un museu d’art contemporani.

Com veieu la proposta ha servit per tal d’aprendre a dissenyar en un full DinA4 una idea concreta. Hem après que el llenguatge visual fa servir convencionalismes gràfics com ara les ampliacions, escales, seccions, trencaments, acotacions, notes explicatives… Per explicar cada proposta hem hagut de triar entre una vista dièdrica, una perspectiva cònica o una axonometria.

Esperem que encara que no tornin a fer Visual i Plàstica aquestes nocions els puguin servir en la seva vida acadèmica i professional posterior. Com a mínim estaran més preparats per saber valorar les obres de qualsevol museu d’art contemporani.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES