sábado, junio 22, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuFotografies amb càmera de plaques

Fotografies amb càmera de plaques

L’alumnat de 2n Batx Arts dins la matèria de Cultura Audiovisual explora el funcionament d’una càmera de plaques amb l’acompanyament de la fotògrafa Mònica Roselló en el marc de les activitats educatives de l’exposició “Huellas” d’Humberto Rivas de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, ideades i organitzades per A Bao A Qu  – Fotografia en curs. Amb la col·laboració de l’Hospital Sant Pau-Recinte Modernista.

Les sis fotografies són originals i còpia única. Va ser una experiencia única on vam poder experimentar sobre alguns dels conceptes explicats a classe en el marc del temari propi de la matèria.

La primera pràctica la vam realitzar a l’Hospital Sant Pau recinte modernista, després van anar a veure l’exposició «Huellas» D’Humberto Rivas, amb visita acompanyada per l’equip educatiu  d’A Bao A Qu, posteriorment vam fer algunes fotografies pel barri del Raval i posteriorment vam revelar els originals al laboratori de l’arxiu fotogràfic.

Aquí teniu les fotografíes realitzades, actualment s’exposen a la biblioteca Caterina Albert en el marc de la IV exposició de treballs de l’alumnat de Batxillerat Arts.

   

   

 

 

A continuació algunes imatges del procés:

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES