jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioVisual i plàsticaBatxillerat d'artsDissenyem un interior comercial a partir d'una idea de negoci

Dissenyem un interior comercial a partir d’una idea de negoci

Un any més acabem el curs de disseny de 2n de batxillerat  amb un treball sobre interiorisme. Aquesta activitat acostuma a ser molt atractiva per l’alumnatja que aplega una gran quantitat de sabers que s’han treballat de manera independent al llarg del trimestre. L’alumnat valora aquest repte en el que s’ha de donar solució a un local en forma d’L».


Us mostrem algunes axonometries creades per donar solució a una sèrie d’espais molt limitats en els que es plantejava instal.lar un comerç de 6×6 metres de base i 4 metres d’altura, amb un petit racó que complicava el dibuix i la solució.
Les tipologies triades pels alumnes han estat: local musical o cafeteria.

Vam començar analitzant les funciones que havia de tenir cada comerç. Vam tenir en compte també les seves característiques estètiques, simbòliques i tècniques.
Després vam dibuixar al bloc tot allò que podia servir d’influència i vam acabar amb un dibuix en planta. Podeu veure que alguns dels treballs han pensat en detalls molt ben dissenyats.


En aquest treball el nostre alumnat ha demostrat una gran iniciativa i una preparació tècnica molt destacable tot i que encara bona part de l’alumnat té problemes amb el món de les escales de reducció normalitzades.
Esperem que tot plegat sigui útil de cara a les properes proves de selectivitat.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES