viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioActivitats i projectesA Bao A QuRetrat d'espais: Broggi_Macba

Retrat d’espais: Broggi_Macba

Aquest segon trimestre dins el projecte artístic que treballem els dimecres i dins el projecte Cinema en curs tenim previst realitzar dos retrats d’espais: l’espai Broggi i l’espai Macba.

Quatre peces cinematogràfiques de Fotografia_so_text. Per fer aquests muntatges tenim l’acompanyament del professional del cinema Daniel Lacasa i els professors: Francesc i Fanny.

Hem fet dues sessions amb el Dani, a la primera: li vam ensenyar el treball previ realitzat sobre els dos espais: fotografies d’espais buits, espais transitats i espais on la forma i la llum són les protagonistes. També hem començat a gravar a sons, amb la gravadora professional ZOOM. Sons tant del Broggi com del Macba…. increïble com s’escolta el món através dels auriculars….tot això sumat a la gran pluja d’idees que omple les nostres pissarres sobre el que farem.

 

  

A la segona sessió 1ESOA i 1ESOB ens hem dividit en 4 grups, i hem començat a treballar la nostra peça.

1ESOA, treballarà l’espai Broggi, i les dos peces es perfilen com:  Un dia a l’institut i L’abans i l’ara

1ESOB, treballarà l’espai Macba, i les dos peces tractaran sobre: Forma i llum i L’edifici

 

 

Hem anat en dues ocasions al Macba, primer a fer fotografies i després a gravar sons.

A la segona visita ens va rebre l’Ariadna, la conversa que vam tenir amb ella ens ha ajudat molt per enfocar la idea de la

 

Estem molt contents de poder fer aquests muntatges i tenim moltes ganes de començar a construir les peces amb el Dani i el programa d’edició adobe premiere….!

Adjuntem algunes de les fotos que tenim dels dos espais: incidència de llum, formes, espais buits, espais en trànsit…

Us anirem explicant !

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES