jueves, abril 25, 2024
spot_img
InicioDepartamentsFinal de les pràctiques de l'alumnat del Màster de Professorat

Final de les pràctiques de l’alumnat del Màster de Professorat

El final del segon trimestre coincideix amb l’acabament de les pràctiques per a la majoria de companys i companyes que estan fent el Màster de Professorat.
Durant totes les setmanes que han passat al centre han pogut observar i participar de totes les activitats i propostes que fem a l’alumnat. Igualment, en aquesta recta final han pogut intervindre a l’aula amb una seqüència didàctica que havien preparat.
Estem convençuts que l’experiència ha sigut constructiva i productiva per a tots els membres de la comunitat educativa, per la qual cosa us agraïm la implicació que tots i totes heu tingut en major o menor mesura.
Per acabar ens queda desitjar molt sort en el futur professional als companys i companyes que han estat fent les pràctiques al Moisès Broggi.

A dalt podeu veure la Cristina Bancells fent Genètica Mendeliana amb els del 1r Batx IB. Us deixem algunes imatges de la resta d’alumnes:

El Vicente Roca ajudant en el muntatge de la setmana de la Ciència del Novembre amb 1r de batxillerat IB. També amb alumnes de 3r ESO fent la dissecció de l’encèfal. Finalment la Gemma Gou amb alumnes de 3r fent la dissecció de l’encèfal. 

Fotografies de Gammificació (jocs aplicats a l’aula). La Cristina Bancells amb alumnes de 3r ESO amb el Joc que va inventar-se per explicar el funcionament de l’Insulina com clau d’entrada de la glucosa a les cèl·lules. El Vicente i la Gemma amb el Joc «Qui sóc» amb conceptes del sistema nerviós i de fisiologia neuronal amb alumnes de 2n Batxillerat IB.

La Sílvia Paparatti amb l’alumnat de volum i la Laura Llaneli amb el grup de dibuix artístic.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES