miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioInstitutESOVuitena edició del Broggiciència a 1r d’ESO

Vuitena edició del Broggiciència a 1r d’ESO

L’alumnat de 1r d’ESO ha participat per primera vegada en el Broggiciència, dins del marc de la Setmana de la Ciència 2020.

Desde volcans que entren en erupció fins a ous que boten, les i els alumnes han investigat, experimentat i demostrat davant de la resta de companyes i companys com d’interessant i divertida pot ser la ciència.

En aquest article veureu experiments amb fluids no newtonians, barreges impossibles de líquids, motors cassolans, porexpan que es desfà, erupcions de colors, globus que s’inflen sols i un munt d’experiències més on la química i la física són les principals protagonistes. 

A més de l’experimentació, l’alumnat també ha explicat a la resta el perquè del que ha succeït en cada experiment: han donat els seus primers passos en la comunicació i divulgació científica.

Per votació del grup, l’experiment que es consideri el millor de cada classe rebrà un diploma i un premi sorpresa durant la setmana d’entrega de Premis STEAM (Science, Technology, Engineering Art & Mathematics).

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES