domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsTenim 3 finalistes als premis de l'Institut Català de Paleontologia

Tenim 3 finalistes als premis de l’Institut Català de Paleontologia

El passat 24 de gener, la coordinadora del Museu de l’Institut Català de Paleontologia (ICP) la Teresa Esquirol ens va comentar de proposar a l’alumnat la participació en el concurs de contes que cada any fa aquest museu de Sabadell.  Enguany el tema ha estat la Laia, un primat que va conviure amb el Pau i que vam poder veure a la sala d’exposicions del museu. Passa que la segona categoria, la de 12 a 17 anys poca gent s’anima.
Aquest any, que el tema no anava de dinosaures, sinó de primats fòssils, i aprofitant que nosaltres dins del Projecte de 4t treballem amb la maleta de cranis que ens facilita l’ICP vam pensar que seria una bona idea la participació. Vam enviar totes les redaccions fetes per tot l’alumnat de l’optativa de Biologia i Geologia.
Uns dies més tard, la Teresa ens confirma que tenim tres finalistes, en Max Oriol, Na Marialejandra Pérez i Na Laura Fornet.

El jurat d’enguany ha estat:
Marc Furió, investigador del Grup de recerca de Faunes del Neógen i Quaternari de l’Institut Català de Paleontologia
Montserrat Chacón, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell
Franc Lluís Giró, periodista de Ràdio Sabadell.

L’acte va estar presentat pel gerent de l’ICP el Sr. Enric Menéndez.

I també hi va assistir el responsable de Comunicació de l’ICP el Sr. Pere Figuerola que juntament amb la Teresa impulsen, entre altres, el concurs Contes fòssils de l’ICP.

Entre d’altres premis, a banda del diploma, una samarreta exclusiva, llibretes del Museu, els finalistes van rebre entrades per als parcs Paleontologics de Catalunya, i una visita a la seu que el Museu té a la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra).

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES