domingo, julio 21, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsNovetats del Projecte de 4t ESO de Biologia i Geologia

Novetats del Projecte de 4t ESO de Biologia i Geologia

Fa uns dies van contactar amb nosaltres per fer-nos partícips del Projecte de Proximitat que fan amb escoles i Instituts propers per districte al nat: Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

El dilluns 10 de febrer hem anat a la Sessió inicial al nat   per tal de presentar a l’alumnat què es vol fer dins del projecte. De fet, ens van obrir el museu només per a nosaltres. Vam fer una activitat introductòria a l’exposició MICOS, molt escaient dins del Projecte de 4t: Evolucionem?

El resum del projecte és que aquest l’alumnat faci retrat fotogràfic, focalitzant la mirada en les persones que habiten el barri, apropant-nos a les persones que hi viuen, i també tenim m’opciò de retrats dins l’aula, de les pròpies famílies, de l’entorn…

A més, entre Març i abril vindran a l’Institut dos fotògrafs, durant tres sessions de 2 hores per parlar de fotografia.

Està prevista l’activitat de Muntatge de l’exposició al Museu Blau. I la Cloenda del projecte el 27 de maig, també al Museu a principis de juny.

Les fotografíes fetes formaran part de l’exposició del Museu durant un temps.

És la segona sortida en molt poc temps, perquè el dimarts 21 de gener del 2020 vam anar a la visita a l’Institut Català de Paleontologia de Sabadell. Es tracta de fer el taller “Fes servir el cap”  fonamentat en estudis craniomètrics de diferents espècies anteriors a l’espècie Homo sapiens i també d’en Pau Hispanopithecus laietanus.

A més ens deixaran la maleta dels cranis, de rèpliques d’exemplars  significatius dins l’evolució, a partir dels quals desenvoluparem el 2n trimestre del projecte.

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES