martes, julio 16, 2024
spot_img
InicioDepartamentsExperimentalsFem servir una màquina talladora làser

Fem servir una màquina talladora làser

Aquesta setmana hem visitat la Casa del Sol de la Barceloneta amb els nostres alumnes de 3r d’ESO. Aquesta entitat forma part de la xarxa d’ateneus de fabricació de Barcelona (FabLabs) i la seva funció és col.locar els alumnes de les nostres escoles a l’avantguarda tecnològica en temes com ara la impressió tridimensional.

En aquest cas hem portat els projectes dels nostres alumnes: maquetes d’habitacles dissenyades a partir del software SketchUp. Aquestes maquetes suposen el treball final del projecte Estrumetacles i molt aviat compartirem amb vosaltres més fotos i informació sobre aquest projecte.
A banda de transformar els nostres arxius d’SketchUp en el format que necessitava la màquina (els alumnes van treballar amb el software Rhino), vam tenir temps de fer una activitat de dibuix al natural a partir de la increïble Torre d’Aigües de la Barceloneta. Vam plantejar als alumnes imaginar l’interior a partir d’una secció de la Torre.
El resultat mostra la varietat de solucions proposades i també la gran feina que han fet durant aquest curs a partir del tema: il.lustracions científiques.
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES