jueves, mayo 30, 2024
spot_img
InicioDepartamentsEstrangeresEns visiten des de New York!

Ens visiten des de New York!

El passat divendres 6 de novembre l’alumnat de 2n d’ESO va tenir una visita molt especial. Com sabeu, enguany participen en un projecte d’anglès i socials a nivell internacional anomenat Global Scholars, creat i gestionat per l’entitat Bloomberg Philantropies. Els responsables d’aquest projecte educatiu van fent visites arreu del món per veure com aquest s’està implantant a les diferents ciutats i centres educatius.
 
Nosaltres vam rebre l’Anissa Bazari, des de New York, i la Nikki, la responsable de Global Scholars a Barcelona. També vam contar amb la visita de Salvador Rodríguez, coordinador de llengües estrangeres del consorci, i de Damià Perminya, del servei de llengües estrangeres del Departament d’Ensenyament.
Tots junts van assistir a la classe d’anglès de l’alumnat de 2nB d’ESO, a l’hora que es du a terme el projecte. Es van projectar els vídeos de projecte final de la primera unitat de diversos centres educatius, i també vam visionar el nostre. L’alumnat va anar interactuant amb els nostres observadors, comentant aspectes dels vídeos i preguntant coses sobre New York i sobre el projecte a nivell mundial.
Un cop acabada la classe, els nostres visitants es van reunir amb les dues professores del projecte, Maribel Manau i Anna Diaz, i el director del centre, José Manuel Celorio. Van estar conversant sobre la metodologia, els punts forts del projecte i sobre la seva implantació al Broggi.
Abans de marxar també van fer una visita a l’alumnat de 2n A d’ESO, que també participa en el projecte i que va estar conversant amb l’Anissa.
Des del centre estem molt contents amb la visita i creiem que l’alumnat ha gaudit i aprofitat molt la conversa en anglès amb els nostres convidats.

També us volem ensenyar el vídeo que l’alumnat de 2n d’ESO ha realitzat com a projecte final de la primera unitat:
What does it mean to be a global scholar?
Esperem que us agradi! En breu n’informarem al bloc!
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES