martes, junio 18, 2024
spot_img
InicioActivitatsVisita dels alumnes de l'institut Bergen de Noruega

Visita dels alumnes de l’institut Bergen de Noruega

El passat dijous 19 d’octubre, el nostre centre va rebre la visita d’uns estudiants noruecs d’un institut de Bergen i els estudiants de 1r de Batxillerat C els vam acompanyar.

Per començar, ens vam reunir amb ells a l’Aula Magna, on es va dur a terme la presentació. Tres alumnes es van encarregar d’explicar als estudiants la història i el funcionament del nostre institut i les diverses modalitats de batxillerat que s’hi poden cursar.

Després, vam dividir els estudiants noruecs en grups per ensenyar-los l’institut, explicant sobretot els projectes artístics que hi ha exposats als passadissos. A continuació, vam fer dues activitats junts: un petit tast d’una tradició molt nostra, els castellers i la realització d’un projecte artístic explorant el moviment dels nostres cossos.

Per acabar, vam compartir un petit piscolabis.

Ens ho vam passar molt bé, i creiem que és una gran oportunitat per conèixer gent nova d’un país diferent del nostre. Per això, estem molt contents d’haver pogut organitzar la visita dels estudiants noruecs i haver passat unes hores amb ells. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots nosaltres!

Anna R. i Carlota S., 1r Batxillerat C

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES