miércoles, julio 24, 2024
spot_img
InicioActivitatsVisita al Museu del Disseny

Visita al Museu del Disseny

La setmana passada varem visitar el nou Museu del Disseny dins de la programació de la matèria de disseny del batxillerat d’arts. Va ser una visita molt esperada donat que les obres d’aquesta institució s’han allargat moltíssim.
Vam poder gaudir principalment de la gran col·lecció d’objectes.
Els alumnes van triar diferents dissenys i van omplir unes graelles relacionades amb la funcionalitat i la capacitat comunicativa dels objectes. Exposarem les conclusions a l’aula i a partir d’aquí triarem el projecte i la modalitat de disseny tridimensional en la que se centrarà cada alumne.
La secció de disseny de moda és espectacular i ens va motivar a dissenyar allà mateix un cas pràctic que els alumnes mateixos van plantejar individualment. Va ser una gran experiència donat que el disseny de llums amb que està presentada la col.lecció facilita que el visitant se senti aïllat i que experimenti de manera íntima les formes i els materials dels diferents models.
Tot i que la visita era gratuïta, sortir del centre representa una certa molèstia per tots plegats però pensem que es compensa amb una classe de molta qualitat en la que es pot enfocar la matèria molt millor que amb imatges projectades a l’aula o amb altres materials i documents.
Evidentment, a partir d’ara convertirem aquesta visita en obligatòria pels propers cursos.
A sota podeu veure més imatges de la visita i també alguns dels dibuixos creats.
Artículo anterior
Artículo siguiente
ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES