viernes, julio 12, 2024
spot_img
InicioActivitatsViatge de final de curs de 4t d’ESO a Alacant

Viatge de final de curs de 4t d’ESO a Alacant

Aquest curs hem dissenyat un viatge de final de cicle amb la intenció de fomentar la participació i les activitats col·laboratives  i alhora gaudir de la convivència. Per això hem evitat llargs desplaçaments i hem cercat tasques de participació activa.

La visita a l’Oceanogràfic  i al Museu de la Ciència de València i un taller d’electricitat va constituir la primera activitat del programa.

Ens vàrem allotjar al Complejo San Juan a Sant Joan d’Alacant, d’àmplies i confortables instal·lacions amb piscina, pistes esportives, sales de reunions, …. i un bon buffet lliure per recuperar forces.

A la  platja de San Bartolomé de Tirajana ens vàrem iniciar diferents esports de mar: Kayak, SUP i Paddle surf XXL. Un dia dur!!

A Cartagena vàrem fer una visita guiada al Museo Nacional de Arqueología Subacuática on vam poder veure algunes de les peces del  carregament d’or que portava el mercant Nuestra Señora de las Mercedes.  

Desprès de visitar la ciutat vam anar a la Manga del Mar Menor on vam poder fer banys de fang.

Al parc temàtic i d’atraccions Terra Mítica vàrem  gaudir de l’espectacle de circ “Reditum”, ambientat en l’antiga Roma  i de les variades atraccions on van accedir sense límit.

Un viatge que molts recordarem!!!

ARTICLES RELACIONATS

ALTRES ENTRADES